За нас

Искуство за извоз на рударска машина

Shenzhen Xiyangjie Technology Co., Ltd. е основана во април 2014 година. Тоа е зрело претпријатие специјализирано за прекугранична е-трговија.Ние сме ангажирани во глобални услуги за ископување криптовалути, облак компјутери, хостирање на базен и истражување и развој на хардвер.Секогаш обрнуваме внимание на најновата технологија и AMP, го развиваме полето на блокчејн и целиме да станеме глобален давател на едношалтерски решенија на ова поле.

Моја вага

Имаме неколку рудници за ископување и складирање на рударски машини, меѓу кои рудникот во индустрискиот парк Шенжен Семир обезбедува услуги за чистење, тестирање и пакување на карго за клиентите на прекуокеанските пазари.Фабриката зафаќа површина од повеќе од 500 квадратни метри и има повеќе од 100 менаџерски кадар.Опремен е и со електронска опрема за следење, што е погодно за управување со рударските машини и им овозможува на клиентите проверка и демонстрација на лице место.

25sbd6e2v

Професионален сервис

Од нашиот почеток од 2014 до 2021 година, ги набљудуваме најновите трендови во блокчејн индустријата.Не само што треба да се прилагодуваме на потребите на пазарот туку и постојано да ја прилагодуваме нашата деловна стратегија за да одговориме на потребите на пазарот.Ние соработуваме со илјадници клиенти ширум светот и добиваме доверба и пофалби за нашата професионална услуга и одличниот квалитет.Нашата цел е да бидеме еден од првите три добавувачи на рудари за криптовалути и AMP во Кина.Блокчејн хардверот е визијата на нашата компанија за следните 3 години.

Екстремно брз одговор

Имаме независен оддел за надворешна трговија за да се поврземе со клиенти во странство низ целиот свет.Можете да ја посетите веб-страницата на продавницата 2140miner на големите платформи за надворешна трговија во Кина за да ги видите релевантните информации за производот, да ни испратите барање или да разговарате преку Интернет, а ние ќе ви дадеме брз одговор во рок од 3 часа.Ако ви треба понуда во реално време, ве молиме контактирајте не веднаш за деловни преговори.

Добавувач на професионални ASIC рударски машини и додатоци веќе 8 години

6-часовен брз одговор |Обезбедувач на едношалтерски решенија

DSC04520
DSC04523
DSC04525

Бевме на пат

Главни бизниси: Машини за ископување криптовалути и извоз на хардвер со блок синџири.